Better safe than sorry!

Det ene lavtryk efter det andet præger vejret i den engelske kanal. Det betyder meget vind, høje bølger og kraftig regn. Når vind, strøm og bølger peger mod vores sejlretning, kommer vi stort set ikke fremad, og sejladsen er ikke behagelig.

Vi følger konstant diverse vejrudsigter og har også tæt kontakt til svoger Claus, som fra Holte følger vind og vejr på vores rute. Det er godt at kunne drøfte muligheder for sejlads med Claus.

Tidligt lørdag sejlede vi fra Brixham, da vejmeldingen viste gunstig vind for sejlads til Falmouth. Undervejs tjekkede vi igen vejrmeldingerne – denne gang med en langsom netforbindelse og derfor med begrænsede informationer. Så vi fik kigget på vindstyrken ved Falmouth i Canada – og det så så voldsomt ud, at vi valgte at ændre planer og vende skuden. Vi sejlede til Dartmouth – ikke langt fra Brixham, så den dags sejlads bragte os ikke meget nærmere Falmouth. Men better safe, than sorry.

Dartmouth er et fantastisk smukt sted, så vi nyder udsigten og et besøg i selve Dartmouth var en god oplevelse.

På en båd er der altid praktiske gøre mål, så mens regnen siler ned, har vi sat bogreoler op. Reolerne fik vi leveret fra Najad-værftet på Orust i Sverige lige inden afgang fra Svanemøllen – og nu kommer de til deres ret i salonen.

Vi har også haft tid til at bage rugbrød, og skipper har serveret English breakfast.

IMG_0469

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s