Velkommen til Sarah og Marie

Tidligt mandag stak vi ud fra Dartmouth og havde en fin sejlads i tørvejr til Falmouth. Flere gange på turen blev vi fulgt af delfinflokke, der svømmede på siden, foran og under båden. Fascinerende at se de legesyge dyr, så tæt på.

Falmouth har været målet for første del af turen, så det føles rigtig godt at nå hertil – og så endda på den planlagte tid. Falmouth er et godt udgangspunkt for at krydse Biscayen mht til vindretning og bølgehøjder.

Tirsdag kom næste hold gaster, Sarah og Marie, der fandt den lange vej fra København til London videre til Newqay med fly og efter lang ventetid med bus til Truro og derefter til Falmouth. De kom med godt humør og guitarstrenge til skippers guitar, der nu endelig kan tages i brug efter at have ligget i fodenden af køjen siden Svanemøllen.

Det er skønt, at få de to piger ombord. Over morgenmaden er vi blevet opdateret på hinandens liv siden sidst. Frem til fredag varsles meget regn og kraftig vind, så dagene bruges på at vaske tøj, ordne arbejdsopgaver og forberede turen over Biscayen.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s