Lissabon og velkommen til Lone & Claus

Nala Danica har nu ligget 4 døgn i Lissabon. Det er altid fascinerende at nærme sig byer fra vandet – og ikke mindst storbyer med deres tårne, broer, skulpturer og havnefronter.

Torsdag kunne vi byde nye gaster velkommen ombord, da Lone & Claus kom med køjesækkene fyldt med gode sager hjemmefra. Nyt skibsur, beslag til vores solpaneler, et glas tahin og meget andet – dejligst var det dog at gense søster og svoger.

IMG_0537Dagene i Lissabon er gået med service af motoren og andre praktiske opgaver på båden. Som så ofte opstår, der behov for skruer, reservedele eller særligt værktøj, når der arbejdes på båden. Skipper og svoger Claus har arbejdet i motorrummet, co-skipper og søster Lone har været på jagt i Lissabon efter en særlig skrue og gas til bådens nye Magmagrill. Skruen fik vi til sidst af en hjælpsom ung mekaniker på et Dacia-værksted, mens gassen krævede Uber-ture til 2 Decathlon-butikker (sportsudstyr) i hver sin ende af Lissabon.

Heldigvis havde skipper et stort ønske om at opleve Fado-musik i Lissabon – og arrangerede en fantastisk aften på Clube Fado, hvor vi oplevede guitaristen Mário Pacheco sammen med forskellige fado-sangerinder. Skøn aften.

 

3 tanker om “Lissabon og velkommen til Lone & Claus

 1. Britt

  Kære Annette og Allan
  Sikke en oplevelse med fado og det må være dejligt at få gaster og familie i et besøg😃😃
  Vi ser altid frem til at høre nyt fra jer.
  Knus😘😘

  Like

  Svar
 2. Henrik Kragh Jørgensen

  Hey Allan og Annette
  Spændende blog, det er interessant at følge med på jeres rejse. Skal jeg forstå det sådan, at I planlægger turen over Atlanten til Caribien, men hvad siger I til det uvejr der er derover?
  Jeg glæder mig til flere indlæg her i bloggen.
  kh/ Henrik Kragh
  ps: Skal hilse fra Dorthe, nu med nyt leder- job i Høje Taastrup.

  Like

  Svar
 3. Birgitte

  Det må være fantastisk at komme sejlende ind til Lissabon ligesom de gamle søfarere fra 1600 tallet. Har mange gange stået ilge ved den statue og drømt lidt om de store vider 🙂

  Like

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s