Endelig på vej mod Europa

Nala Danica kom med fragtskib til Singapore d. 23. april – og skulle der lastes over på et andet fragtskib, der kunne sejle vores og de andre både til Europa.

MEN transportfirmaet kunne ikke sådan lige skaffe et egnet fragtskib, så Nala Danica blev lagt i havn i Singapore.

D61AB2A5-67A2-4856-81BB-BE7ABA9EA7B5

Vi har ventet og ventet – været bekymrede og frustrerede. Det har været den absolut mest belastende del af de 2 års langfart. Ikke at vide, hvordan vores båd havde det, og hvornår vi ville gense hende.

Vi har jævnligt rykket transportfirmaet for oplysninger, som kunne bruges til at få lidt mulighed for at planlægge vores tid og afslutning af vores sejleventyr. Kommunikationen med Sevenstar har været tung og træg, og forklaringerne på forsinkelsen har været mange og mærkelige.

Bare et par eksempler: Mange flere langturssejlere ønsker deres båd fragtet til Europa. Konflikten mellem Kina og USA påvirker transportmarkedet. Mange fragtskibe fragter vindmøllevinger, så er der ikke plads til både på dækket. Osv osv…

Stor var glæden, da vi forleden fik mail fra Sevenstar. Fragtskibet ABB Vanessa var i Singapore og kunne bringe Nala Danica til Europa – ja, faktisk helt til Hamborg.

I dag forlod ABB Vanessa Singapore med kurs mod Europa, så nu tør vi tro på, at Nala Danica er på vej hjemover.

261CACBD-53F4-4E26-9C90-C5322ACDA2BC

Vi ved stadig ikke, hvornår fragtskibet forventes at ankomme til Hamborg – og derfor heller ikke, hvornår vi genser Nala Danica eller hvornår vi kan sejle hende ind på pladsen i Svanemøllehavnen.

En tanke om “Endelig på vej mod Europa

  1. Esben

    Sikke en lang odyssey det har været for jer! Jeg synes det er helt utrolgit at det stadig kan være så besværligt nu om dags. Men er da glad for at se at den er kommet hjem igen. Nu kommer solen langsom frem og man kan vel glæde sig til en tur snart.

    Liked by 1 person

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s